Badpakken

Bikini's

Monokini's

Badmode 2023

 

Badmode trends

badmode trends

In Milaan is pas een modeweek gehouden. Er zijn veel mooie badmode trends voorbij gekomen voor de zomer van 2019. Wat voor de zomer van 2019 echt voorop staat is kleur. Ieder jaar weer is kleur het sleutelwoord in de mode, maar de aankomende zomer zijn de kleuren wel erg uitbundig, fris en fruitig. Je komt erg veel sorbetkleuren tegen, maar ook veel felle en uitgesproken kleuren. Het kan allemaal los gedragen worden van elkaar, maar ook gecombineerd worden.

 

Ook in de badmode zien we veel kleur terugkomen. Er kunnen zelfs weer franjes gedragen worden. De zomer van 2019 staat echt in het teken van veel vrolijkheid door middel van kleur en daar voegen de franjes wat extra’s aan toe. Als je in de zomer lekker aan het strand wilt liggen of op vakantie mooie badmode wilt dragen, dan kun je nu alvast kijken of je badkleding van vorig jaar nog past. Is deze kleurrijk en past het nog? Dan ben je eigenlijk al klaar voor deze zomer.

 

Maar toch is het altijd leuk om te kijken wat het nieuwe jaar aan trends te bieden heeft, want wie weet wat je tegen gaat komen. Een mooi badpak of toch liever een bikini ? In de zomer kan het allemaal gedragen worden. Het enige waar je aan moet denken is dat de kleding, de schoenen en de badkleding kleurrijk mag zijn!

 

Veel kleur, er kunnen veel kleuren met elkaar gecombineerd worden te denken aan een soort regenboog bikini. Je wordt er meteen vrolijk van als je het ziet, dit straal je uit. Je zult er graag in worden gezien. Twijfel niet, ook al ben je wat ouder, kleur mag, moet zelfs als je de mode wilt volgen.

Kleurrijk de zomer in met de nieuwste badmode

De nieuwste badmode is kleurrijk en zo ga je ook heerlijk vrolijk de zomer in. Voor jong en oud is de badmode volop in kleur aanwezig. Je kunt veel kleuren bij elkaar nemen, maar ook wat rustigere kleuren, er is voor ieder wat wils het aankomende seizoen.

 

Zorg daarom dat je gaat kijken wat er allemaal nog past en wat je graag zou willen hebben. Als je namelijk op vakantie gaat is het fijn om een extra setje te hebben, zodat je eens af kunt wisselen aan het strand of aan het zwembad. Mogelijkheden zijn er genoeg, zoals je hebt kunnen lezen. Dus neem de tijd en ontdek welke badmodetrend jou te pakken krijgt deze zomer.